Google a lansat o aplicaţie care aminteşte utilizatorilor de aniversările prietenilor

Motorul de căutare online american Google a anunţat, miercuri, că va lansa o aplicaţie destinată să le reamintească utilizatorilor reţelei sale sociale, Google+, datele aniversărilor prietenilor lor.

623 afișări
Imaginea articolului Google a lansat o aplicaţie care aminteşte utilizatorilor de aniversările prietenilor

Google a lansat o aplicaţie care aminteşte utilizatorilor de aniversările prietenilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Toată lumea merită puţină iubire cu ocazia aniversării", a declarat Irene Chung, de la Google, într-un mesaj postat online. "Începând de astăzi (miercuri, n.r.) veţi vedea o notă pe Google.com de fiecare dată când va fi aniversarea unuia dintre prietenii dumneavoastră", a mai spus aceasta.

Pagina care include aceste note aniversare este, pentru moment, disponibilă doar în limba engleză. În plus este necesar ca aceşti prieteni să utilizeze Google+.

Acest tip de notă aniversară există de mult timp pe alte reţele sociale, precum Facebook.

Google a lansat această aplicaţie pentru a asocia utilizarea reţelei sociale a companiei cu alte funcţii ale sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici