Google îi aduce un omagiu lui Steve Jobs, pe pagina sa principală

Google îi aduce un omagiu, joi, pe pagina sa principală, lui Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple, care a decedat miercuri, la vârsta de 56 de ani, din cauza unui cancer la pancreas.

787 afișări
Imaginea articolului Google îi aduce un omagiu lui Steve Jobs, pe pagina sa principală

Google îi aduce, joi, un omagiu lui Steve Jobs, pe pagina sa principală

Google îşi modifică logoul frecvent pentru a omagia mari personalităţi din întreaga lume sau pentru a marca diferite evenimente culturale, sportive sau politice.

În schimb, joi, Google nu şi-a mai modificat logoul, dar sub acesta a plasat, simplu, numele lui Steve Jobs, anul naşterii acestuia şi anul decesului.

Grupul american Apple a anunţat, miercuri seară, decesul fostului său director general şi cofondator Steve Jobs, în vârstă de 56 de ani, care avea grave probleme de sănătate de mai mulţi ani.

"Suntem profund întristaţi să anunţăm că Steve Jobs a decedat astăzi", se arată într-un scurt comunicat al consiliului de administraţie al societăţii.

"Caracterul briliant, pasiunea şi energia lui Steve au fost sursa a nenumărate inovaţii care îmbogăţesc şi ameliorează vieţile noastre, ale tuturor", adaugă grupul din California.

Născut la San Francisco pe 24 februarie 1955, Steve Jobs avea grave probleme de sănătate de mai mulţi ani. El a fost atins în 2004 de o formă rară de cancer la pancreas şi a suferit un transplant de ficat în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici