Google îl omagiază pe ilustratorul Norman Percevel Rockwell

Google şi-a modificat, miercuri, logoul de pe pagina sa internaţională pentru a marca împlinirea a 116 ani de la naştrea ilustratorului şi pictorului american Norman Percevel Rockwell.

17 afișări
Imaginea articolului Google îl omagiază pe ilustratorul Norman Percevel Rockwell

Google îl omagiază pe ilustratorul Norman Percevel Rockwell

Norman Percevel Rockwell, născut la 3 februarie 1894, a fost un desenator, ilustrator şi pictor american. Lucrările sale s-au bucurat şi continuă să se bucure de o deosebită popularitate în Statele Unite, unde Rockwell este cunoscut mai ales pentru ilustraţiile sale. Acestea au devenit faimoase prin aparţia pe coperta revistei The Saturday Evening Post, la care Rockwell a colaborat timp de peste patruzeci de ani.

În noul logo, una dintre cele două litere "o" din sintagma Google este înlocuită de o imagine a lunii sub care, pe o bancă, stau îmbrăţişati un băieţel şi o fetiţă, însoţiti de un câine.

Pe parcursul întregii sale cariere, Norman Rockwell a ilustrat în lucrările sale specificul vieţii americane.

Artistul a trecut în nefiinţă în 1978, însă opera sa este considerată în continuare reprezentativă pentru societatea americană.

Google îşi schimbă logourile cu ocazia sărbătorilor şi a altor evenimente speciale. Recent, Google şi-a modificat logoul pentru a celebra 367 de ani de la naşterea lui Isaac Newton, renumit om de ştiinţă, matematician, fizician şi astronom, care a elaborat legea atracţiei universale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici