Google îl omagiază pe Will Eisner, scriitor american şi "părinte" al benzilor desenate

Google, cel mai popular motor de căutare din lume, şi-a modificat, duminică, logoul de pe pagina principală, pentru a marca 94 de ani de la naşterea lui Will Eisner, scriitor american, considerat "părinte" al benzilor desenate.

40 afișări
Imaginea articolului Google îl omagiază pe Will Eisner, scriitor american şi "părinte" al benzilor desenate

Google îl omagiază pe Will Eisner, scriitor american şi "părinte" al benzilor desenate

Noul logo al Google a devenit, pentru o zi, o secvenţă de bandă desenată.

Will Eisner, creatorul celebrei serii "The Spirit", s-a născut pe 6 martie 1917 şi a trecut în nefiinţă în ianuarie 2005. Eisner a deschis şi un studio pentru benzi desenate şi este autorul cărţii "Comics and Sequential Art".

Industria benzilor desenate a vrut să aducă un omagiu talentului lui Will Eisner instituind premiile ce poartă numele artistului, acordate, în fiecare an, celor mai talentaţi realizatori de benzi desenate.

Google îşi schimbă frecvent logoul pentru a omagia personalităţi marcante ale culturii universale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici