Google va lansa Music Beta, un serviciu de muzică online

Google va lansa un serviciu de muzică online, Music Beta, si a implementat deja softul în cel mai recent sistem Android.

345 afișări
Imaginea articolului Google va lansa Music Beta, un serviciu de muzică online

Google va lansa Music Beta, un serviciu de muzică online (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Produsul va fi lansat la o conferinţă în San Francisco. Invitaţii vor fi oferite posesorilor de tablete Motorola Xoom, iar serviciul va fi disponibil la început doar pentru clienţii din SUA, relatează brandrepublic.com.

Google Music va funcţiona într-un mod similar cu Google Documents. Piesele pot fi stocate pe serverele Google şi pot fi accesate de oriunde, însă numărul lor nu poate depăşi 20.000.

Compania nu a încheiat încă vreun acord cu jucătorii din industria muzicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici