Google vrea să taie rezoluţia clipurilor de pe YouTube în unele ţări

Google ar putea reduce calitatea clipurilor video care sunt accesate dintr-o serie de țări în curs de dezvoltare, întrucât numărul mare de accesări determină costuri ridicate pentru serviciile de internet și de găzduire a conținutului, care nu sunt însă compensate și de venituri pe măsură din publicitate.

20 afișări
Imaginea articolului Google vrea să taie rezoluţia clipurilor de pe YouTube în unele ţări

Google vrea să taie rezoluţia clipurilor de pe YouTube în unele ţări

YouTube ar putea funcționa mai încet, la rezoluții mai mici în unele țări, ca o modalitate de a reduce costurile, spune Tom Pickett, director de vânzări și operațiuni online al YouTube.

Citește mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici