Grafferii desenează pe gardul Poliţiei Capitalei

Un grup de grafferi va desena, joi, începând cu ora 12.00, o serie de panouri fixate pe gardul Poliţiei Capitalei, din Calea Victoriei, anunţă organizatorii evenimentului.

188 afișări
Imaginea articolului Grafferii desenează pe gardul Poliţiei Capitalei

Grafferii desenează pe gardul Poliţiei Capitalei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Evenimentul se înscrie în campania iniţiată de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, campanie ce urmăreşte implicarea tinerilor din grupurile de cartier în acţiuni cu mesaj comunitar şi de prevenire a violenţei.

Grafferii vor realiza în faţa publicului, pe panourile special amenajate, desene cu sloganul "Pax Urbana".

La acestă acţiune stradală vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai administraţiei locale.

Evenimentul este realizat în colaborare cu programul Kartier, iniţiat de Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

Cu această ocazie se va lansa şi primul număr al ziarului Kartier, care cuprinde informaţii, anchete şi fotoreportaje despre găştile de cartier din Capitală.

Publicaţia va fi distribuită gratuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici