Grupul Discovery lansează pe 1 aprilie o nouă televiziune, ID Xtra, în mai multe ţări din Europa

Grupul Discovery va lansa o nouă televiziune, ID Xtra, care va emite de la 1 aprilie în mai multe ţări din Europa, între care Rusia, Ungaria, Bulgaria şi Republica Cehă, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

1470 afișări
Imaginea articolului Grupul Discovery lansează pe 1 aprilie o nouă televiziune, ID Xtra, în mai multe ţări din Europa

Grupul Discovery lansează pe 1 aprilie o nouă televiziune, ID Xtra, în mai multe ţări din Europa

Anunţul privind lansarea noii televiziuni a fost făcut de Discovery Networks Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa (CEEMEA).

Încă de la lansarea sa, televiziunea ID Xtra va fi disponibilă pe câteva platforme importante din ţări cheie din regiune: Rusia, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă, Macedonia, Muntenegru şi Bosnia.

Televiziunea va lansată în versiuni Standard Definition şi High Definition şi în alte ţări din regiunea CEEMEA, pe parcursul acestui an.

"După succesul înregistrat de TLC, care ocupă în prezent primul loc în topul televiziunilor de divertisment şi lifestyle pentru femei pe mai multe pieţe din CEEMEA, ne vom extinde oferta de branduri dedicate publicului feminin cu ID Xtra. Considerăm că noua televiziune le furnizează partenerilor noştri distribuitori un conţinut cu adevărat unic, din genul mister şi suspans, şi ne întăreşte portofoliul de programe, făcând din acesta cea mai bună ofertă de tipul pay TV (programe cu plată, n.r.) din prezent (...)", a declarat Kasia Kieli, preşedintele Discovery Networks CEEMEA.

Potrivit acesteia, anunţul lansării ID Xtra a fost întâmpinat cu entuziasm de partenerii de business ai Discovery Networks. "Sunt sigură că şi telespectatorii vor fi încântaţi în momentul în care televiziunea va începe să emită", a mai spus Kasia Kieli.

ID Xtra, o televiziune dedicată în special publicului feminin, va difuza programe de calitate, într-un format contemporan şi cu stil, acoperind genurile mister şi suspans.

"«Mister şi Suspans» este unul dintre genurile cu cea mai rapidă creştere în domeniul televiziunii pay TV, iar Discovery conduce detaşat în acest domeniu", a declarat Paul Welling, Senior Vice President, Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA.

Paul Welling a mai spus că povestirile reale, relatate din perspectiva victimelor, a agresorilor şi a investigatorilor, ţin telespectatorii lipiţi de ecranele televizoarelor şi le captează foarte mult atenţia.

Televiziunea ID Xtra s-a lansat iniţial în SUA, în 2012, având ca public ţintă femeile cu vârsta cuprinsă între 25 şi 54 de ani. În septembrie 2012, ID Xtra s-a lansat în Polonia.

Printre show-urile care vor fi difuzate de ID Xtra se numără "Tabloid", cu Jerry Springer, "House of Horrors: Kidnapped", "Redrum" şi "Crime with Tamron Hall".

Televiziunea ID Xtra şi programele sale vor fi prezentate de Paul Welling, pe 6 aprilie, la MIPDOC, o secţiune a târgului de televiziune MIPTV de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din lume.

Discovery Communications este una dintre cele mai importante companii din lume în domeniul programelor documentare, având peste 2,5 miliarde de abonaţi în peste 220 ţări şi teritorii.

În România, Discovery Networks distribuie în prezent zece televiziuni: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, ID Investigation Discovery, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, Discovery Science HD şi Discovery Turbo Extra HD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici