Guns NʼRoses revine cu 18 concerte în Europa într-o formulă în care se regăsesc Axl Rose şi Slash

Legendara trupă rock Guns NʼRoses a anunţat un turneu de 18 concerte în Europa, între 27 mai şi 15 iulie 2017, conform lefigaro.fr.

1897 afișări
Imaginea articolului Guns NʼRoses revine cu 18 concerte în Europa într-o formulă în care se regăsesc Axl Rose şi Slash

Guns NʼRoses revine cu 18 concerte în Europa într-o formulă în care se regăsesc Axl Rose şi Slash (Sursa Foto Facebook)

Vocalistul Axl Rose şi chitaristul Slash au trecut peste mai vechile lor neînţelegeri şi vor cânta împreună, pe aceeaşi scenă, după 20 de ani.

Turneul european va începe pe 27 mai, la Dublin, şi se va încheia pe 15 iulie, la Tel Aviv. Concertele vor avea loc exclusiv pe stadioane cu o capacitate între 40-80.000 de locuri.

După turneul european, Guns NʼRoses se va întoarce în America de Nord, pentru o serie de 16 concerte, în Statele Unite şi Canada.

Trupa rock Guns NʼRoses a luat fiinţă în anul 1985, la Los Angeles.

„Sweet Child oʼ Mine” este una dintre piesele de pe albumul de debut, „Appetite for Destruction” (1987).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici