Hanorace şi tricouri, o nouă linie de modă o comemorează pe Liz Taylor la aproape 13 ani de la moarte

O parte din încasările de pe urma vânzărilor vor fi donate fundaţiei create de actriţă în 1991 pentru a strânge fonduri pentru combaterea SIDA.

158 afișări
Imaginea articolului Hanorace şi tricouri, o nouă linie de modă o comemorează pe Liz Taylor la aproape 13 ani de la moarte

La aproape 13 ani de la moartea ei, ia naştere o nouă linie de modă dedicată Elizabeth Taylor, una dintre cele mai marcante actriţe din toate timpurile. A fost lansat de propria fundaţie, House of Taylor, care face acest lucru (şi) pentru o cauză justă.

Noua colecţie, care este o mini colecţie, a fost lansată luni, cu o zi înainte de ziua de naştere a actriţei, care ar fi avut acum 92 de ani, pe site-ul Store.ElizabethTaylor.com.

Nu sunt piese vestimentare glamour ale celei care a fost ultima divă a erei de aur a Hollywood-ului, ci o colecţie practică, lejeră şi jucăuşă de purtat în fiecare zi, alcătuită din pulovere, hanorace şi tricouri, cu scrieri şi imagini care o evocă inconfundabil.

Sunt inscripţionate care au contribuit la creşterea mitului ei, precum „Fetele mari au nevoie de diamante mari” - care i se potrivea ca o mănuşă, având în vedere că deţinea una dintre cele mai importante colecţii de bijuterii din lume.

Preţurile sunt accesibile, începând de la 35 de dolari (32 de euro) pentru tricoul cu mânecă scurtă până la 65 de dolari ( 60 euro) pentru hanorac cu glugă. Producătorul liniei „The House of Taylor” este Dark Horse Records, casa de discuri fondată de George Harrison.

Site-ul de e-commerce care vinde produsele explică astfel filosofia proiectului: „Această colecţie de îmbrăcăminte le permite celor care doresc să trăiască viaţa ca Elisabeta, cu îndrăzneală, convingere şi inimă”.

Potrivit aceluiaşi site, o parte din încasările din vânzări vor fi donate fundaţiei create de actriţă în 1991 pentru a strânge fonduri pentru combaterea SIDA şi pentru a oferi asistenţă persoanelor afectate de această boală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici