"Happy Hour" intră în vacanţă

Emisiunea "Happy Hour", difuzată de Pro TV, intră de vineri în vacanţă, după o săptămână plină de invitaţi speciali, momente hazlii şi muzică live.

49 afișări
Imaginea articolului "Happy Hour" intră în vacanţă

"Happy Hour" intră în vacanţă (Imagine: ProTv)

În ediţia de joi, la "Happy Hour" va fi invitat primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, care vine la Pro TV însoţit de fiul său şi un grup de "brazilience focoase".

În ceea ce priveşte ediţia de vineri, care încheie acest sezon, Cătălin Măruţă nu a anunţat decât că îi va avea invitaţi pe cei de la Holograf, spunând că nu vrea să dezvăluie mai multe detalii.

Din retrospectiva sezonului "Happy Hour" care tocmai se încheie nu pot lipsi ediţiile cu invitaţi de marcă, actori din generaţia de aur pe care publicul îi aşteaptă de fiecare dată cu drag, printre care Gheorghe Dinică, Ion Besoiu, Nelu Ploieşteanu şi Mitică Rucăreanu, care au reeditat în direct atmosfera de la Şarpele Roşu, întâlnirile cu maestrul Nicolae Botgros, momentele amuzante din "Grădina lui Măruţă", dezvăluirile şocante despre viaţa vedetelor făcute de Carmen Harra, dar şi întâlnirea cu povestea impresionantă a celebrelor siameze ale anilor '80 Lina şi Gherghina.

De fapt, Cătălin Măruţă mărturiseşte că vizita celor două surori a fost şi cea mai emoţionantă din acest sezon.

"Mama celor două siameze, Lina şi Gherghina, a venit la «Happy Hour» să povestească tot ce a pătimit ea pentru a-şi salva copilele. Pe vremea lui Ceauşescu - se întâmpla în 1986 - naşterea siamezelor a fost privită cu scepticism. Ei bine, femeia asta a reuşit să ajungă în Elveţia, să înveţe singură limba franceză, pentru a se putea înţelege cu personalul medical, fetele au fost operate şi astăzi sunt nişte oameni normali, care la rândul lor au copii. Dragostea mamei, abnegaţia ei, perseverenţa şi încrederea că poate rezolva o situaţie ce părea, la vremea aceea, imposibil de rezolvat - toate astea mi s-au părut demne de o adevărată eroină. Doamna ne-a impresionat pe toţi până la lacrimi", îşi aminteşte Măruţă.

În privinţa petrecerii vacanţei, prezentatorul "Happy Hour" spune că, împreună cu Andra şi un grup de prieteni, va merge în Spania. Măruţă şi Andra şi-au petrecut anul trecut luna de miere în Tenerife şi s-au simiţit extraordinar, hotărându-se să revină vara aceasta în Spania şi propunându-şi să ajungă la Barcelona, Marbella şi Tenerife.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici