"Happy Hour" şi "Aniela" pot fi vizionate şi online, începând de luni

Emisiunea "Happy Hour" şi primul serial românesc de epocă, "Aniela", pot fi vizionate şi online, începând de luni, 21 septembrie.

548 afișări
Imaginea articolului "Happy Hour" şi "Aniela" pot fi vizionate şi online, începând de luni

"Happy Hour" şi "Aniela" pot fi vizionate şi online, începând de luni (Imagine: Mediafax Foto)

Cătălin Măruţă, pus pe şotii şi atent la tot ce se întâmplă în lumea mondenă a României, poate fi urmărit live, începând de luni, şi pe www.protv.ro.

Astfel, de luni până vineri, de la ora 17.45, în acelaşi timp cu emisia de la Pro TV, emisiunea "Happy Hour" va putea fi urmărită şi pe pagina sa de internet - happyhour.protv.ro. Într-un decor nou, dar cu acelaşi band talentat şi cu o canapea Happylica la fel de confortabilă, "Happy Hour" promite un sezon care va crea dependenţă.

După finalul emisiunii, distracţia continuă pe net la "Happy AfterHour", tot pe happyhour.protv.ro, când Măruţă şi o parte din invitaţii zilei vor dezbate, în direct, cele mai fierbinţi subiecte ale momentului.

Tot de luni, 21 septembrie, fanii primului serial românesc de epocă , "Aniela", pot urmări, integral, şi online, în fiecare zi, câte un episod dintre cele difuzate până acum pe Acasă TV.

Aniela

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici