"Happy Hour" va începe de la ora 17.30, din 15 octombrie, la Pro TV

Emisiunea "Happy Hour" va începe de la ora 17.30, din 15 octombrie, luna în care show-ul lui Cătălin Măruţă împlineşte cinci ani, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

627 afișări
Imaginea articolului "Happy Hour" va începe de la ora 17.30, din 15 octombrie, la Pro TV

"Happy Hour" va începe de la ora 17.30, din 15 octombrie, la Pro TV

La ceas aniversar, show-ul lui Măruţă are un cadou pentru telespectatorii săi. Pentru că în luna octombrie "Happy Hour" împlineşte cinci ani şi intră astfel în cel de-al şaselea sezon de existenţă, emisiunea de la Pro TV vine cu un bonus: un sfert de oră în plus de show adevărat.

Astfel, începând de luni, 15 octombrie, "Happy Hour" va începe mai devreme, adică de la ora 17.30. De luni până vineri, "Happy Hour" se va vedea de la ora 17.30, cu multe exclusivităţi, vedete, farse şi show pe măsură.

Startul îl dau chiar de luni fetele de la Cheeky Girls, care vin în platoul lui Măruţă pregătite de show. "Mai obraznice de atât nu se poate!" - astfel a exclamat publicul englez, la unison cu cel românesc, de câte ori Cheeky Girls au făcut show.

Luni, la "Happy Hour", gemenele Monica şi Gabriela Irimia împing limtele obrăzniciei dincolo de orice limită. Vor cânta, vor dansa şi se vor prezenta mai năstrusnice, mai senzuale şi mai originale ca niciodată. Din recuzita show-ului lor vor face parte o cadă de baie plină cu spumă, două costume de baie minuscule, mult entuziasm, inventivitate şi o piesă, care probabil ar face-o şi pe Regina Angliei să vrea să danseze.

Pe de altă parte, tot în ediţia de luni, mentalistul Cristian Gog, câştigătorul ultimului sezon al emisiunii "Românii au talent", va depăşi graniţele pericolului şi ale minţii umane cu un număr extrem, cel mai periculos de până acum. Cristian Gog sfidează moartea luni la "Happy Hour" cu un număr din categoria "nu încercaţi niciodată aşa ceva acasă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici