Harry Potter revine pe ecrane, într-un serial HBO. Cum primesc vestea fanii lumii vrăjitoreşti

  • Un serial Harry Potter este pregătit Warner Bros pentru HBO Max
  • Studiourile sunt încă în căutare de scenarişti pentru noul serial care se pregăteşte
  • Edi crede că serialul nu va fi la fel de special pentru el, aşa cum au fost filmele
741 afișări
Imaginea articolului Harry Potter revine pe ecrane, într-un serial HBO. Cum primesc vestea fanii lumii vrăjitoreşti

FOTO: Profimedia

Dacă eşti fan Harry Potter, pregăteşte-ţi bagheta! Se zvoneşte că Warner Bros va pregăti un serial „Harry Potter”, care va fi difuzat pe HBO Max.  Pentru asta, studiourile au avut mai multe întâlniri cu diferiţi scenarişti care să aducă celebra franciză pe micile ecrane.
 
Nu ştim încă dacă serialul va fi o continuare a filmelor sau va avea o abordare nouă. Ce ştim însă e că pe reţelele de socializare fanii sunt ba încântaţi, ba spun că serialul nu va avea acelaşi farmec. Este şi cazu lui Edi, care este mare fan Harry Potter. 
 
„Nu cred ca va mai fi la fel pentru noi, cei care am trăit cu seria originala Harry Potter, dar sper să fie cat mai aproape. Nu am aşteptări aşa mari. Sincer, mă bucur că HBO va produce serialul, dar nu ştiu, pur si simplu sper să fie ok.” 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici