Horaţiu Mălăele: "Horaţiu despre Mălăele" este un ghiveci intelectual

Actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a declarat sâmbătă, la lansarea cărţii autobiografice "Horaţiu despre Mălăele", că lucrarea pe care o semnează este "un ghiveci intelectual".

330 afișări
Imaginea articolului Horaţiu Mălăele: "Horaţiu despre Mălăele" este un ghiveci intelectual

Horaţiu Mălăele: "Horaţiu despre Mălăele" este un ghiveci intelectual (Imagine: Mediafax Foto)

"Cartea cuprinde grafică satirică, grafică erotică şi un început de roman (...) este, deci, un ghiveci intelectual", a declarat Horaţiu Mălăele.

Volumul, apărut la Elena Francisc Publishing, conţine fotografii cu familia lui Horaţiu Mălăele, fotografii ale artistului alături de prieteni apropiaţi ai acestuia, precum Nichita Stănescu, şi caricaturi realizate de el.

"Sper că acest ghiveci intelectual este de natură să vă ogoiască foamea... Poftă bună!", a adăugat Mălăele.

Cartea "Horaţiu despre Mălăele" a fost lansată în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus.

Suprafaţa pe care se desfăşoară evenimentele la târg este de 14.000 de metri pătraţi, aproape de capacitatea maximă a Pavilionului.

Numărul expozanţilor este de peste 400, 40% dintre aceştia reprezentând edituri româneşti. Pentru a opta oară consecutiv, Târgul de Carte Gaudeamus este transmis online, cu sprijinul RCS&RDS, furnizor oficial de internet al manifestării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici