Video Horaţiu Mălăele: Meseria de regizor de film m-a agresat şi m-a chinuit foarte mult

Horaţiu Mălăele a declarat marţi, după proiecţia de presă a peliculei ce marchează debutul său în regia de film, "Nunta mută", că meseria de regizor de cinema "este una groaznică", ce l-a agresat şi l-a chinuit foarte mult.

389 afișări

Co-scenaristul peliculei, Adrian Lustig, a declarat că a fost "confiscat" de Horaţiu Mălăele şi nu de film, când a fost rugat să participe la proiect.

"E greu pentru un scenarist să scrie 16 minute fără vorbe. Un regizor ar fi putut măcelări acea scenă (...) Dacă filmul a ieşit cum a ieşit a fost meritul lui Horaţiu. Nu ştiu dacă actori precum Victor Rebengiuc sau Tamara Buciuceanu ar accepta să joace roluri fără replici în alt film decât unul regizat de Horaţiu Mălăele", a adăugat Adrian Lustig.

Filmul, distribuit în România de Transilvania Film, va avea o premieră de gală pe 17 noiembrie, la Teatrul Naţional Bucureşti.

"Nunta mută" va intra în cinematografe pe 21 noiembrie şi va avea o avanpremieră la Cinema Union, pe 20 noiembrie.

"Nunta mută" prezintă povestea a doi tineri îndrăgostiţi, care decid să îşi unească destinele într-o zi de joi.

În mijlocul ceremoniei se anunţă moartea lui Stalin şi este declarat doliu internaţional de şapte zile. Nuntaşii hotărăsc, însă, să continue distracţia într-un mod mai puţin obişnuit.

Actriţa care interpretează rolul miresei, Meda Victor, este la primul său rol principal. Absolventă a Facultăţii de Teatru din cadrul Universităţii Hyperion, actriţa a jucat în filme precum "Şi totul era nimic", în regia Cristinei Nichituş, şi "Last Night", de Richard Crudo.

Alexandru Potocean, actorul care joacă rolul mirelui, este cunoscut pentru partiturile sale din "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", de Cristian Mungiu, şi "Hârtia va fi albastră", de Radu Muntean.

"Nunta mută" este o coproducţie Castel Film, Agat Films & Cie (Franţa), Samsa Films (Luxemburg), cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, în colaborare cu BV MCCann Erikson şi Realitatea Media.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici