Huidu a apărut în câteva secvenţe ale "Cronicii Cârcotaşilor" de miercuri seară

Şerban Huidu a apărut de câteva ori, miercuri seară, în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV, ale cărei gazde au fost Mihai Găinuşă şi bebeluşa Oana.

244 afișări
Imaginea articolului Huidu a apărut în câteva secvenţe ale "Cronicii Cârcotaşilor" de miercuri seară

Huidu a apărut de câteva ori în emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

Şerban Huidu a apărut la Prima TV încă din debutul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", alături de colegul lui, Mihai Găinuşă. Aceasta a fost prima apariţie la televizor a lui Şerban Huidu după accidentul pe care acesta l-a suferit în 29 decembrie 2010, pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece Innsbruck.

"'Nea Şerbănică, tre' să ne povesteşti cum a fost", i-a spus Mihai Găinuşă lui Şerban Huidu.

La rândul său, vesel, Şerban Huidu i-a răspuns în stilul caracteristic "Nu, eu plec în vacanţă", fapt care l-a făcut pe Găinuşă să afirme: "Păi cum? Abia ai venit din vacanţă".

"Nu. Plec. În sezon, plec în vacanţă. Mă duc la schi, pa. Descurcă-te", i-a mai spus Şerban Huidu lui Mihai Găinuşă.

Şerban Huidu a mai apărut de câteva ori pe parcursul emisiunii, din regia de emisie. De altfel, Prima TV a anunţat, în 28 februarie, că emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" este un show "produs şi supervizat de Şerban Huidu".

Emisiunea a fost prezentată ulterior de Mihai Găinuşă şi bebeluşa Oana, care a venit din Spania, unde a locuit începând de anul trecut, de când a născut o fetiţă, potrivit blogului personal.

"Şerbănică a plecat în vacanţă la schi, are ceva de răzbunat acolo. Aşa că s-a întors Oana", a spus Mihai Găinuşă, precizând că varianta aceasta de prezentare a "Cronicii Cârcotaşilor" este "o soluţie de avarie până vine Şerbănică". "El e plecat la SPA", a glumit Mihai Găinuşă.

Emisiunea s-a încheiat cu un recital al lui Horia Brenciu. Acest prilej l-a readus în platoul emisiunii, pentru câteva momente, pe Şerban Huidu, care a ascultat împreună cu colegii lui melodiile interpretate.

Şerban Huidu a scris, pe 22 februarie, pe blogul lui, că face recuperare o dată pe zi şi "trage tare" pentru a-şi relua cât mai curând activităţile.

"Am citit mesajele de încurajare şi pe cele cu răutăţi, dar nu mă afectează, nu le bag în seamă. Oricum sunt puţine. Fac recuperare o dată pe zi. Merg la bazin şi fac recuperare. În această perioadă am învăţat mult. Care sunt valorile vieţii şi pentru ce trăim! Familia şi prietenii. O să fiu cât mai curând alături de voi. E o promisiune!", a scris Şerban Huidu pe blogul lui, într-un post intitulat "Trag tare!".

Şerban Huidu a revenit pe 4 februarie în România. La momentul respectiv, reprezentanţii Prima TV au declarat că Şerban Huidu se simte bine şi îşi continuă recuperarea.

În 14 februarie, Şerban Huidu şi-a vizitat colegii din studioul Kiss FM şi a intrat în direct câteva minute la emisiunea "Cronica Cârcotaşilor". Emisiunea matinală "Cronica Cârcotaşilor" de pe postul de radio Kiss FM a fost reluată în 24 ianuarie, fiind prezentată de Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, în absenţa lui Şerban Huidu, care, la momentul respectiv, era încă internat în Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece.

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale. Lui Huidu i s-a făcut, pe 30 decembrie, o tomografie computerizată, în urma căreia s-a observat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutiei craniene, spunea, la momentul respectiv, într-o conferinţă de presă, medicul Erich Schumtzhard. El preciza atunci că în următoarele ore starea lui Huidu va rămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat să îl trezească din comă.

Huidu a ieşit pe 1 ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spus atunci că refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune "de săptămâni", însă s-au declarat optimişti. De asemenea, medicii au precizat că, datorită faptului că purta o cască de protecţie, Huidu nu a suferit o accidentare mai gravă, chiar fatală.

La aproximativ o săptămână după internare, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare.

Din 2007, Prima TV face parte din grupul paneuropean ProSiebenSat.1, care operează în România şi televiziunea Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM, Rock FM şi onefm.ro şi platforma de video sharing MyVideo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici