IBU Pro TV lanseaza Jobs.incont.ro

Incont.ro, singurul site din online-ul românesc care explică lumea business-ului într-un limbaj accesibil oricui, are, începând din 29 aprilie, şi o secţiune de job-uri: jobs.incont.ro.

98 afișări
Imaginea articolului IBU Pro TV lanseaza Jobs.incont.ro

IBU Pro TV lanseaza Jobs.incont.ro

Noua secţiune a luat naştere în urma unui parteneriat între IBU Pro TV şi site-ul de job-uri www.jobsinro.ro. Pe lângă cele mai recente oferte de angajare din partea companiilor de top, secţiunea va conţine locuri de munca disponibile în Uniunea Europeană sau la stat, sfaturi de urmat pentru o carieră de succes, dar şi o listă a programelor MBA.

"Pentru că nu putem separa piaţa muncii de zona economicului şi a socialului, am ales soluţia parteneriatului, astfel încât să dovedim că unu plus unu fac mai mult de doi. Şi fiindcă suntem un site DIY (Do It Yourself), credem în puterea informaţiei şi în dorinţa românilor de a fi proactivi, atunci când miza este viitorul lor profesional", a declarat Marius Girlea, General Manager www.jobsinro.ro.

"Incont.ro este unul dintre cele mai recente proiecte lansate de IBU Pro TV, un site dedicat oricărei persoane preocupate de administrarea cât mai eficientă a finanţelor personale. Astfel, parteneriatul încheiat săptămâna aceasta cu jobsinro.ro a reprezentat o decizie naturală pentru IBU Pro TV, oferind celor peste 4 milioane de vizitatori unici ai portofoliului de site-uri pe care îl deţinem un serviciu necesar în contextul economic actual", este de părere Eduard Darvariu, director IBU Pro TV.

Incont.ro este, din 29 aprilie, disponibil şi de pe telefonul mobil. Noua versiune, m.incont.ro, este concepută în aşa fel încât utilizatorii să poata afla, din orice loc, noutăţi utilitare, sfaturi despre administrarea bugetului şi ponturi din domeniul economic.

Lansat în luna ianuarie a acestui an, www.incont.ro a depăşit orice aşteptări ca număr de utilizatori unici, înregistrând numai în luna aprilie peste 250.000 de vizitatori şi aproape 700.000 de vizualizări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici