ICR Beijing va funcţiona într-un mall - surse

ICR Beijing va avea sediul într-un mall, după ce autorităţile chineze nu au fost de acord ca sediul să fie în cadrul Ambasadei României la Beijing, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

327 afișări
Imaginea articolului ICR Beijing va funcţiona într-un mall - surse

ICR Beijing va funcţiona într-un mall - surse (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Prin urmare, s-a decis închirierea unui spaţiu într-un mall din capitala chineză, unde ICR va fi vecin cu Institutul Maghiar. De altfel, cele două institute intenţionează să organizeze şi evenimente comune, pentru o mai bună promovare.

ICR Beijing urmează să fie inaugurat în luna septembrie, fiind posibilă prezenţa premierului Victor Ponta, au precizat sursele citate.

Comisiile de politică externă şi de cultură din Senat au avizat, marţi, favorabil, propunerea ICR privind numirea scriitorului şi traducătorului Constantin Lupeanu, fost ambasador în China, în funcţia de director general al ICR Beijing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici