Igloomedia lansează suplimentul cultural-artistic Oogli

Revista igloohabitat&arhitectură lansează un supliment de arte&cultură intitulat Oogli, care vine în completarea conceptului editorial al igloo şi care este disponibil din luna februarie în librării şi punctele de presă.

51 afișări
Imaginea articolului Igloomedia lansează suplimentul cultural-artistic Oogli

Igloomedia lansează suplimentul cultural-artistic Oogli

Astfel, dincolo de arhitectură, design şi cultură contemporană, Oogli abordează domeniile complementare de interes ale publicului căruia i se adresează revista igloo - artă, design grafic, fashion, film, teatru şi advertising.

Deşi vine în continuarea revistei igloohabitat&arhitectură, Oogli este un produs editorial distinct, conceput pentru a răspunde unei nevoi de bază a consumatorului de cultură - aceea a unui filtru de selecţie.

Împotriva unei tradiţii indelungate a elitismului cultural, dar şi împotriva culturii interpretate ca trend şi nimic mai mult, Oogli pledează pentru accesul la cultură pentru consumatori informaţi.

Oogli îşi propune să identifice şi să promoveze artişti autohtoni activi în domeniile creative, fie că sunt cineaşti, dansatori, artişti grafici, designeri sau muzicieni. În aceeaşi măsură, Oogli prezintă evenimente, iniţiative de referinţă şi tendinţe actuale din domeniile creative, atât la nivel local, cât şi internaţional - de la picturile lui Adrian Ghenie la designul de ambalaj al lui Luca Ionescu şi ilustraţiile Cameliei Dobrin şi până la retrospectivele Tim Burton şi Bauhaus de la MoMA New York.

Oogli apare lunar şi se distribuie gratuit în cadrul revistei igloohabitat&arhitectură.

Editura igloomedia a fost înfiinţată în 2001. În prezent, ea este una dintre puţinele companii editoriale din ţară specializate în publicarea cărţilor de arhitectură, design interior şi patrimoniu. Misiunea sa a rămas, încă de la început, ridicarea standardelor culturii vizuale într-o societate care îşi caută încă reperele în domeniul arhitecturii şi al politicilor urbane.

igloomedia numără în prezent şapte serii editoriale, pe care le diversifică de la an la an - igloopatrimoniu, igloobest, igloopocket, iglooprofil, iglooguide, Arhitecturi văzute prin igloo, şi iglooart. Cel mai cunoscut produs al editurii este revista lunară igloohabitat&arhitectură, situată la interferenţa unor interese dintre cele mai variate - arhitectură, design, patrimoniu, cultură urbană şi artă contemporană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici