Imnul vaccinării împotriva coronavirusului în Brazilia. Mc Fioti lansează un remake al hit-ului „Bum Bum Tam Tam”

  • Înainte de muzică, Fioti lucra la un restaurant fast-food
  • Mc Fioti a depăşit 2 milioane de urmăritori pe Instagram
  • În melodie apar atât membri ai personalului cât şi oameni de ştiinţă
278 afișări
Imaginea articolului Imnul vaccinării împotriva coronavirusului în Brazilia. Mc Fioti lansează un remake al hit-ului „Bum Bum Tam Tam”

FOTO: captură ecran YouTube KondZilla

Acum cu vaccinarea, ai şi imnul coronavirusului. Asta îţi cântă Mc Fioti

Raperul viral al Braziliei, a fost invitat să filmeze un nou clip în centrul de cercetare Butanta din São Paulo. Proiectul a pornit cu puţin timp înainte de începerea vaccinării, iar scopul este motivarea oamenilor să se vaccineze. Melodia a fost un remake al hitului său de acum 3 ani „Bum Bum Tam Tam” care a depăşit un milliard şi jumătate de vizualizări.

Brazilia se află pe locul 3 în topul ţărilor cu cele mai multe cazuri de Covid-19. Chiar şi Jair Bolsonaro, preşedintele Braziliei, este sceptic în legătură cu pandemia, deşi a avut şi el coronavirus.

Ţara a atins 9 milioane de infectări, iar piesa noua a lui Fioti se aproprie să o depăşească, momentan este la 6 milioane de vizualizări.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici