Octavian Micleuşeanu, fotograf român la Veneţia, te duce în culisele Festivalului de Film. „Arta trebuie să meargă înainte”

  • De 7 ani, Octavian imortalează icoanele cinematografiei mondiale pe Covorul Roşu la Festivalul de la Veneţia.
  • În plină pandemie, vedetele defilează doar pentru obiectivele profesioniştilor şi fără public.
  • Octavian te duce în culisele festivalului şi surprinde chiar apariţia actriţei şi fotomodelului Mădălina Ghenea.
288 afișări
Imaginea articolului Octavian Micleuşeanu, fotograf român la Veneţia, te duce în culisele Festivalului de Film. „Arta trebuie să meargă înainte”

Defilarea pe Covorul Roşu, la Veneţia, este un moment important în cariera fiecărui actor. Anul acesta, cu atât mai mult, pentru că doar fotografii şi cameramanii sunt legătura cu publicul. Unul dintre ei este Octavian Micleuşeanu din Republica Moldova şi este acreditat la festival pentru revista Art in Italy.

Fotograf şi profesor de Artă Vizuală la Veneţia, Octavian spune că momentele dificile se depăşesc prin artă. Apreciază efortul organizatorilor de a nu opri festivalul, chiar dacă publicul nu are acces direct. Sâmbătă, 12 septembrie, va fi ceremonia de premiere dar până atunci, vedete ca Mădălina Ghenea strălucesc pe firmamentul celei de-a 77-tea ediţie. 

„Arta. Trăiască Arta. Arta trebuie să meargă înainte. Arta este acea latură care este energia care pe noi ne susţine să mergem înainte”, spune Octavian Micleuşeanu, fotograf la Festivalul de Film de la Veneţia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici