Încasări estimate la 45-50 de milioane de dolari în weekend pentru prequel-ul "The Hunger Games", în timp ce "The Marvels" suferă o scădere istorică

  • Prequelul "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes" al Lionsgate, cu încasări estimate între 45 şi 50 de milioane de dolari în SUA, câştigă weekend-ul box office-ului, dar potrivit unor evaluări poate să ajungă sub aşteptări.
  • "Trolls Band Together" se clasează pe locul doi cu încasări estimate de 30 de milioane de dolari, în timp ce "The Marvels" înregistrează o scădere istorică de 78-80% în al doilea weekend, devenind cea mai proastă performanţă a Marvel Studios în acest context.
2900 afișări
Imaginea articolului Încasări estimate la 45-50 de milioane de dolari în weekend pentru prequel-ul "The Hunger Games", în timp ce "The Marvels" suferă o scădere istorică

Încasări estimate la 45-50 de milioane de dolari în weekend pentru prequel-ul "The Hunger Games" în timp ce "The Marvels" suferă o scădere istorică

Prequel-ul "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes" al studioului Lionsgate îşi deschide drumul către box office-ul american cu peste 45 de milioane de dolari după ce a obţinut 19,1 milioane de dolari vineri, suficient pentru a câştiga weekend-ul, dar posibil sub aşteptări.

Înainte de lansare, estimările sugerau că filmul va încasa cel puţin 50 de milioane de dolari, deoarece Lionsgate încearcă să creeze o nouă franciză. Studioul speră în continuare că filmul va ajunge la 50 de milioane de dolari, dar alţi competitori estimează încasările între 46 şi 47 de milioane de dolari.

După opt ani de la ultimul "The Hunger Games" şi 12 ani după prima proiecţie a seriei, "The Ballad of Songbirds & Snakes" a primit un scor CinemaScore de B+, cel mai scăzut din franciză. Femeile au constituit majoritatea audienţei de vineri - 64%.

Cele patru filme "The Hunger Games", bazate pe romanele distopice YA (young adult) ale lui Suzanne Collins, cu Jennifer Lawrence în rolurile principale, s-au deschis cu peste 100 de milioane de dolari fiecare în SUA, aducând împreună 2,9 miliarde de dolari la box office-ul global.

"The Ballad of Songbirds & Snakes" se bazează pe cartea cu acelaşi nume a lui Collins. Rachel Zegler şi Tom Blyth conduc distribuţia prequelului, alături de Peter Dinklage, Jason Schwartzman şi Viola Davis. Francis Lawrence, regizorul celor patru filme anterioare "The Hunger Games", revine în postura de regizor.

În acest weekend, dinaintea Zilei Recunoştinţei, prequel-ul este urmat de "Trolls Band Together", care se îndreaptă către un loc secund cu încasări estimate de 30 de milioane de dolari.

"The Marvels" înregistrează o scădere istorică de 78-80% în al doilea weekend de la premieră, cea mai rea pentru orice film cu supereroi hollywoodian.

Pe lângă acestea, filmul de groază al lui Eli Roth, "Thanksgiving", şi filmul "Saltburn", un presupus viitor câştigător de Oscar, sunt şi ele parte din peisajul variat al box office-ului din acest weekend.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici