Înscrierile pentru ALT Concurs Naţional de Coregrafie au început

Înscrierile pentru ALT Concurs Naţional de Coregrafie au început, iar data limită până la care aplicanţii pot trimite candidaturile este 15 august, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

113 afișări
Imaginea articolului Înscrierile pentru ALT Concurs Naţional de Coregrafie au început

Înscrierile pentru ALT Concurs Naţional de Coregrafie au început (Imagine: Hepta)

La concurs pot candida coregrafi, dansatori, performeri şi artişti din zona artelor spectacolului, neexistând o limită de vârstă.

Fiecare candidat poate înscrie în concurs maximum trei lucrări coregrafice. Fiecare lucrare trebuie să aibă minimum 15 minute şi maximum 20 de minute, iar lucrările trimise pot fi solo-uri, duete şi de grup.

De asemenea, sunt acceptate lucrări realizate de doi sau mai mulţi coregrafi.

Participanţii selectaţi trebuie să fie disponibili pentru repetiţia generală din 17 octombrie, între orele 10.00 şi 18.00. Se vor lua în considerare numai candidaturile complete, ce conţin formularul de înscriere, link-ul video, poze din lucrare, curriculum vitae, dovada plăţii taxei şi declaraţia pe propria răspundere semnată şi scanată.

Formularul de înscriere împreună cu restul documentelor trebuie trimise prin e-mail, la adresa xsiodanceproject@gmail.com. Formularul de înscriere poate fi descărcat de pe site-ul altconcurs.ro.

În ceea ce priveşte trofeele competiţiei, acestea sunt: premiul ALT Concurs, în valoare 10.000 de lei, şi premiul Pas Boutique, care va consta în asigurarea vestimentaţiei scenice.

ALT Concurs Naţional de Coregrafie este produs de X şi 0 Dance Project, finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, sprijinit de Centrul Naţional al Dansului - Bucureşti şi realizat în parteneriat cu Pas Boutique.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici