Internetul abundă de pericole! Învaţă să te fereşti de ele!

Să te aperi pe tine şi mai ales să-ţi protejezi copilul de pericolele din online reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale zilelor noastre. Însă trebuie să fii conştient de ceea ce se poate întâmpla şi să faci tot ce îţi stă în putinţă, prin diverse setări de securitate sau programe special create, ca să nu ai parte de surprize neplăcute.

75 afișări
Imaginea articolului Internetul abundă de pericole! Învaţă să te fereşti de ele!

Internetul abundă de pericole! Învaţă să te fereşti de ele! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ameninţările pândesc la tot pasul şi, chiar dacă ai un firewall puternic, nu poţi şti niciodată peste ce site dă copilul tău sau chiar tu. În plus, cel mai bine este să ajustezi firewall-ul la un nivel mediu, altfel utilizarea Internetului se va dovedi dificilă.

Tocmai de aceea, este de preferat să ai grijă de datele tale personale, fie că este vorba despre diverse conturi pe site-uri de socializare ori de mesagerie instant, fie că vrei să-ţi securizezi informaţiile legate de card sau datele folosite la Internet banking.

Citeşte mai multe despre pericolele din online pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici