Intrare cu plată la Târgul Gaudeamus

Ediţia de anul acesta a Târgului Internaţional Gaudeamus - carte de învăţătură, care se va desfăşura între 21 şi 25 noiembrie, nu va mai avea acces gratuit, intrarea vizitatorilor urmând să se facă pe bază de bilete, în valoare de 3 lei, potrivit site-ului târgului.

4 afișări
Imaginea articolului Intrare cu plată la Târgul Gaudeamus

Intrare cu plată la Târgul Gaudeamus

Ediţia a paisprezecea a Târgului Gaudeamus se va defăşura în acelaşi loc ca în anii precedenţi - la Pavilionul Central Romexpo. De la plata biletelor sunt exceptaţi elevii, studenţii, pensionarii, membrii uniunilor scriitorilor şi cadrele didactice.

Organizatorul, Societatea Română de Radiodifuziune, a introdus bilete la intrare după ce a constatat, în urma unei analize a traficului vizitatorilor la ediţia precendentă, că pentru 90 la sută dintre vizitatorii Târgului Gaudeamus nu ar fi o problemă să plătească bilet.

Banii de pe bilete vor fi utilizaţi, sub supravegherea Radio România, pentru finanţarea unor debuturi literare şi pentru traducerea lucrărilor unor scriitori români în limbi de circulaţie internaţională.

Pentru accesul în incinta Pavilionului Romexpo, expozanţii vor putea cumpăra invitaţii valabile pe toată perioada târgului, în valoare de 1 euro, în afara celor 4 invitaţii incluse pentru fiecare stand.

Anul trecut, Târgul Gaudeamus a fost vizitat de 92.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici