Ioan Grigorescu se retrage din juriul concursului CNC

Ioan Grigorescu, numit în juriul de selecţie pentru proiectele de ficţiune la concursul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC) din această vară, s-a retras din comisie, motivând probleme de sănătate, a declarat pentru MEDIAFAX Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii şi Cultelor.

4 afișări

Iorgulescu a anunţat miercuri, înt-o conferinţă de presă, componenţa celor două jurii ale concursului de proiecte cinematografice organizat în luna august de CNC. Astfel, Ioan Grigorescu, Dan C. Mihăilescu, Vlad Rădescu, Magda Mihăilescu şi Laurenţiu Brătan au fost numiţi în comisia de selecţie pentru proiectele de ficţiune, iar Laurenţiu Damian, Florin Iepan şi Adina Brădeanu în juriul pentru proiectele de documentar şi animaţie.

Ministrul a semnat, marţi, ordinul de numire a celor două comisii de selecţie pentru concursul ce va fi organizat de CNC la mijlocul lunii august, când va fi pusă la bătaie o sumă totală de 15 milioane lei.

Acum, Ioan Grigorescu a anunţat Centrul Naţional al Cinematografiei şi Ministerul Culturii şi Cultelor (MCC) că se retrage din comisia de jurizare, motivând probleme de sănătate. "S-a retras, motivând că este foarte bolnav, această chestiune intervenind în ultimele zile. Însă eu o să mai aştept până luni să vad dacă nu i se îmbunătăţeşte starea de sănătate. În caz contrar, o să numesc pe altcineva din aceeaşi listă de propuneri", a spus Adrian Iorgulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici