Ioana Vântu: Sorin Ovidiu Vântu nu mai este asociat în niciun fel în Realitatea Media

Ioana Vântu, fiica lui Sorin Ovidiu Vântu, a anunţat oficial, luni, într-o conferinţă de presă că omul de afaceri Elan Schwartzenberg este noul proprietar Realitatea Media, iar tatăl ei nu mai este asociat în niciun fel în această afacere.

1268 afișări
Imaginea articolului Ioana Vântu: Sorin Ovidiu Vântu nu mai este asociat în niciun fel în Realitatea Media

Ioana Vântu: Sorin Ovidiu Vântu nu mai este asociat în niciun fel în Realitatea Media (Imagine: Mihai Spiridonica/Mediafax Foto)

Ioana Vântu a mai spus că aceasta este " pentru prima dată şi pentru ultima oară" când se află în faţa presei.

"Eu şi fratele meu am vândut toate acţiunile pe care le deţineam în Realitatea Media. Noul proprietar este Elan Schwartzenberg, iar din acest moment tatăl meu, Sorin Ovidiu Vântu, nu mai este asociat în niciun fel în această afacere".

Sorin Ovidiu Vântu "a creat un brand de succes, o afacere solidă, care i-a adus însă numai probleme", a mai spus aceasta, adăugând că tatăl ei "a plătit un preţ prea mare".

"Pentru dumneavoastră este un personaj controversat, pentru noi, Sorin Ovidiu Vântu este familie, pentru noi este tată", a mai spus Ioana Vântu, vorbind în numele ei şi al fratelui ei, Ionuţ Codrin Vântu.

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat luni, în conferinţa de presă, că a cumpărat 90% din pachetul de acţiuni al trustului Realitatea, că preţul tranzacţiei este confidenţial, adăugând însă că Sorin Ovidiu Vântu şi-a recuperat investiţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici