Ion Caramitru şi Crina Semciuc vorbesc despre parcursul lor profesional, la "ArtDialog" de la ICR

Actorii Ion Caramitru şi Crina Semciuc sunt invitaţii celei de-a doua conferinţe din seria "ArtDialog", care va avea loc, pe 20 mai, de la ora 18.30, la Institutul Cultural Român (ICR) din Bucureşti.

124 afișări
Imaginea articolului Ion Caramitru şi Crina Semciuc vorbesc despre parcursul lor profesional, la "ArtDialog" de la ICR

Ion Caramitru şi Crina Semciuc vorbesc despre parcursul lor profesional, la "ArtDialog" de la ICR

Destinate în special tinerilor, conferinţele organizate de ICR în seria "ArtDialog" reunesc, în formatul unor interviuri cu public, personalităţi din lumea artelor. Invitaţii - artişti cu o vastă experienţă şi colegi de-ai lor mai tineri - le vorbesc celor prezenţi despre parcursul lor profesional, de la primii paşi până la consacrare, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Programul li se adresează atât aspiranţilor la o carieră artistică, cât şi celor care doresc să se familiarizeze cu artele contemporane printr-un contact nemijlocit cu cei care le dau viaţă.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici