Ion Caramitru şi Johnny Răducanu, în spectacol, la Paris

Ion Caramitru şi Johnny Răducanu vor susţine, pe 11 decembrie, la Teatrul Molière-Maison de la Poésie din Paris, un spectacol de teatru poetic, "Dialoguri şi fantezii în jazz".

3 afișări
Imaginea articolului Ion Caramitru şi Johnny Răducanu, în spectacol, la Paris

Johnny Răducanu

Publicul parizian îi va putea urmări pe Ion Caramitru şi Johnny Răducanu, într-un spectacol care îmbină lirica românească modernă şi contemporană cu impactul muzical al jazz-ului clasic.

Ion Caramitru, cel care semnează regia spectacolului "Dialoguri şi fantezii în jazz", va recita, în limba română, poezii de Tudor Arghezi, Nichita Stănescu, Miron Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Dan Verona şi Lucian Avramescu. Johnny Răducanu îl va acompania la pian şi vocal cu piese cunoscuscute de jazz.

Spectacolul face parte din proiectul "Voci şi spectacole memorabile", realizat de UNITER şi Societatea Română de Radiodifuziune.

Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român (ICR) Paris, în colaborare cu Maison de la Poésie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici