Ion Cristoiu şi Jurnalul Naţional au încetat colaborarea

Ion Cristoiu a încetat colaborarea cu cotidianul Jurnalul Naţional, unde publica zilnic un editorial, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX jurnalistul.

38 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu şi Jurnalul Naţional au încetat colaborarea

Ion Cristoiu şi Jurnalul Naţional au încetat colaborarea (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu s-a mai prelungit contractul, care a expirat în decembrie. A fost o despărţire tacită de Jurnalul Naţional", a precizat Ion Cristoiu.

Totodată, acesta a precizat că a început colaborarea cu Jurnalul Naţional în urmă cu aproximativ patru ani. "Am început colaborarea în urmă cu vreo patru ani. (...) Eu am fost în concediu, dar trebuia să fiu contactat de redacţie să vedem cum facem, când să le trimit editorialul, dar nu m-au contactat. Astfel am încheiat şi ultima legătură cu trustul Intact. Jurnalul Naţional era ultima legătură cu trustul Intact", a precizat Cristoiu.

Ion Cristoiu s-a alăturat, începând cu 7 septembrie 2009, echipei de comentatori a ziarului Adevărul, pentru o rubrică săptămânală. De asemenea, Cristoiu mai are o colaborare cu gratuitul Ring, care a început la 1 septembrie 2009.

Ion Cristoiu este jurnalist, scriitor şi analist politic. Cristoiu este membru al Uniunii Scriitorilor din România (USR). Printre lucrările sale se numără "Personaje de rezervă" (1985), "Povestitorii" (1988), "Un pesimist la sfârşit de mileniu" (1999), seria "Istoria ca telenovelă", din care fac parte cărţile "Istoria ca telenovelă", volumul I (2003), "Istoria ca telenovelă", vol. II (2003), şi "De la o lovitură de stat la alta"(2006), dar şi volumele "Lumea văzută de un român rupt în fund", "De la dosarele Legiunii la dosarele Securităţii" şi "Veselia generală". A colaborat, de asemenea, la emisiuni de televiziune.

Jurnalul Naţional concediază circa 50 de angajaţi din toate departamentele ziarului, inclusiv colaboratori, în încercarea de a eficientiza costurile, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX surse din cadrul publicaţiei.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici