iPad 3 va fi lansat pe 7 martie. Care sunt schimbările tabletei faţă de iPad 2

Noua tabletă PC de la Apple, iPad 3, va fi lansată pe 7 martie în America.

4073 afișări
Imaginea articolului iPad 3 va fi lansat pe 7 martie. Care sunt schimbările tabletei faţă de iPad 2

iPad 3 va fi lansat pe 7 martie. Care sunt schimbările tabletei faţă de iPad 2 (Imagine: Mediafax foto/AFP)

După lansarea din 7 martie ce va avea loc la San Francisco, va urma lansarea din Marea Britanie, plănuită pentru sfârşitul lunii, informează techradar.com.

Odată cu lansarea noului iPad, ar putea fi lansată şi versiunea celui mai nou sistem de operare Apple, iOS 5.1.

Noul iPad va avea un procesor quad core, cel mai probabil acesta fiind Apple A6. Conexiunea va fi LTE.

Ecranul noului iPad va fi unul de tip Retină, adică va avea o rezoluţie de două ori mai mare faţă de cea a iPad 2, de 2.048 x 1.536 pixeli.

De asemenea, carcasa iPad 3 ar putea avea o grosime mai mare decât iPad 2, pentru a susţine rezoluţia mai mare a tabletei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici