Irina Iordăchescu şi Lucian Corchiş participă la "Promenada Operei", sâmbătă, pe esplanada ONB

Irina Iordăchescu şi Lucian Corchiş se numără printre artiştii care vor participa la "Promenada Operei", un eveniment care se va desfăşura sâmbătă, de la ora 20.30, pe esplanada Operei Naţionale Bucureşti (ONB).

413 afișări
Imaginea articolului Irina Iordăchescu şi Lucian Corchiş participă la "Promenada Operei", sâmbătă, pe esplanada ONB

Lucian Corchiş şi Irina Iordăchescu (Montaj foto)

Conceptul ediţiei de anul acesta este intitulat "Open Air Opera Classica", marcă a unei stagiuni aflate sub semnul unora dintre cele mai aplaudate titluri de operă şi de balet din întreaga lume, informează Opera Naţională Bucureşti.

Astfel, cea de-a IX-a ediţie a "Promenadei Operei" va aduce împreună pe aceeaşi scenă unele dintre cele mai apreciate voci, printre care Lucian Corchiş, Maria Jinga, Irina Iordăchescu, Liviu Indricău, Iulia Isaev, Sorina Munteanu şi Madeleine Pascu, dar şi pe George Ionuţ Vîrban, câştigătorul premiului Radio România Cultural la recent încheiatul concurs internaţional de canto "Le Grand Prix de l'Opéra". Alături de aceştia se vor afla şi artişti ai Orchestrei Operei Naţionale Bucureşti, condusă de dirijorul Cristian Sandu, precum şi cei ai Corului instituţiei pregătit de Stelian Olariu.

Similar ediţiilor anterioare, "Promenada Operei" se va constitui şi anul acesta ca o avanpremieră a viitoarei stagiuni a instituţiei, o ocazie de a dezvălui principalele spectacole şi evenimente speciale care vor îmbogăţi repertoriul curent, precum şi activităţile culturale conexe pe care instituţia le va organiza, şi va include, alături de fragmente binecunoscute din repertoriul de operă, şi momente din lucrări coregrafice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici