Iulia Vântur şi Cătălin Radu Tănase prezintă Ştirile dimineţilor de weekend

Iulia Vântur şi Cătălin Radu Tănase vor fi parteneri de pupitru la Ştirile dimineţilor de weekend de la Pro TV, din 25 aprilie.

226 afișări
Imaginea articolului Iulia Vântur şi Cătălin Radu Tănase prezintă Ştirile dimineţilor de weekend

Iulia Vântur şi Cătălin Radu Tănase prezintă Ştirile dimineţilor de weekend

Din 25 aprilie, primele ştiri ale zilelor de weekend de la Pro TV vor fi aduse de Iulia Vântur şi Cătălin Radu Tănase. Cătălin nu va renunţa să transmită de la faţa locului cele mai importante evenimente ale zilei, în cadrul principalelor ediţii ale Ştirilor Pro TV, aşa cum telespectatorii postului au fost obişnuiţi. După cum el însuşi mărturiseşte, "îmi sunt dragi ambele ipostaze: şi în studio şi pe teren. Oamenii se pot baza pe mine că le voi spune, în continuare, de la faţa locului ce se întâmplă în lumea în care trăiesc".

Mai mult decât atât, Cătălin Radu Tănase a fost mai mulţi ani producător al Ştirilor Pro TV, iar în afară de montaj şi de operatorie a făcut cam tot ceea ce se poate face într-o televiziune.

Emoţionat şi încrezător, Cătălin abia aşteaptă ca telespectatorii Pro TV să-l cunoască şi în ipostaza de prezentator. Şi partenera sa de prezentare, Iulia Vântur, îl apreciază foarte mult pentru tot ceea ce a făcut pe teren înainte să prezinte ştirile. "Simte exact cum să transmită esenţialul. În toţi aceşti ani, cât a fost pe teren, Cătălin a fost omul de la care am aflat întotdeauna cele mai noi şi mai intense ştiri, chiar de la faţa locului. Cred că este unul dintre cei mai buni corespondenţi de ştiri de televiziune din ţară. E un coleg extraordinar, pe care îl apreciez şi din punct de vedere profesional, dar şi uman", a declarat Iulia.

Cătălin vine la pupitrul Ştirilor Pro TV la scurt timp după ce a trecut printr-o experienţă traumatizantă: o operaţie pe coloană. "Am păţit cam ca Băsescu, mi-a explodat un disc intervertebral şi am ajuns pe masa de operaţie", povesteşte Cătălin. "De pe masa de operaţie, la masa Ştirilor Pro TV, aşadar. Pe teren mi-am făcut praf coloana şi tot pe teren mi-am câştigat reputaţia şi experienţa. Şi îmi vor fi amândouă extrem de folositoare în noua postură de prezentator".

Potrivit celor declarate de "veterana" Ştirilor dimineţilor de weekend, Iulia Vântur, cel mai important lucru la un coleg de prezentare este acela că trebuie să fie nu doar matinal, ci şi vesel, tocmai pentru că "nu acceptăm oameni morocănoşi dimineaţa". Deşi Cătălin recunoaşte că nu este tocmai cea mai matinală persoană din lume, a avut noroc cu fetiţa lui, Carina, care l-a obişnuit cu orele mici ale dimineţii. "Credeţi-mă, nu e foarte simplu să o trezeşti, să o speli, să-i faci mâncare şi în acelaşi timp să pui cafeaua la făcut, să te speli pe ochi şi să nu răstorni toată casa cu fundul în sus, în drum spre bucătărie şi baie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici