GALERIE FOTO  Jackie Chan, în mare formă la 70 de ani! Arte marţiale, 200 de filme şi pasiunea pentru îngheţată

Star al cinematografiei şi al lumii orientale, legenda artelor marţiale împlineşte astăzi 70 de ani, dar fizicul său a rămas acelaşi din tinereţea în care făcea furori.

1494 afișări
Imaginea articolului Jackie Chan, în mare formă la 70 de ani! Arte marţiale, 200 de filme şi pasiunea pentru îngheţată

Când spui artele marţiale, te gândeşti invariabil la Jackie Chan. Are în palmares peste 200 de filme ca protagonist şi 10 ca regizor, în toate arătându-şi abilităţile de luptător. Astăzi, vedeta a împlinit 70 de ani.

Antrenamentul lui Jackie Chan se concentrează în principal pe artele marţiale. Preferatele lui sunt MMA şi Kung Fu, care sunt cele cărora se dedică cel mai mult timp şi pe care le exersează în zilele de marţi şi de joi.

Nu doar artele marţiale îi ocupă timpul. Foarte importante sunt şi antrenamentele de bază pentru întregul corp, sesiuni programate pentru luni, miercuri şi vineri. Ce au în comun toate aceste zile? Jackie nu îşi poate începe ziua fără o alergare de aproximativ 5 mile. Se odihneşte sâmbăta şi duminica.

Pentru Jackie Chan, odihna este foarte importantă, la fel de mult ca antrenamentul. Relaxarea joacă un rol fundamental în găsirea energiei potrivite pentru a face faţă nu numai antrenamentelor intense, ci întregii zile. De aceea, pe lângă faptul că doarme cel puţin 8 ore pe noapte, încearcă să tragă câte un pui de somn în timpul zilei.

Chiar şi la 70 de ani, Jackie este la fel de strict cu dieta lui ca atunci când era mai tânăr. Chiar dacă mănâncă de toate, încearcă să evite mâncarea nedorită. Mănâncă multe proteine, carbohidraţi complecşi, grăsimi sănătoase şi multe legume. O dată sau de două ori pe săptămână, însă, nu poate spune nu îngheţatei!

Artele marţiale au făcut întotdeauna parte din viaţa lui Jackie Chan, încă de când era copil. La 7 ani s-a înscris la Peking Opera School, unde s-a antrenat timp de 10 ani.

Apoi, a studiat Kung Fu, Wing Chu, Tang Lang, Bak Mei şi diverse tehnici Shaiolin Kung Fu. Este o persoană iubitoare de animale. Are acasă doi golden retriever, JJ şi Jones!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici