James Murdoch a fost numit preşedinte-director general al News Corp. International

James Murdoch, fiul lui Rupert Murdoch, a fost numit, miercuri, preşedinte-director general al diviziei internaţionale a gigantului media News Corp şi director operaţional adjunct, fiind astfel cel de-al treilea om ca importanţă ierarhică în grup, a anunţat News Corp.

61 afișări
Imaginea articolului James Murdoch a fost numit preşedinte-director general al News Corp. International

James Murdoch a fost numit preşedinte-director general al News Corp. International (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din noul post, James Murdoch va contribui cu experienţa sa operaţională semnificativă, de care va profita vastul portofoliu de activităţi al News Corporation", se precizează într-un comunicat emis de gigantul media.

James Murdoch va colabora "cu managerii din poziţiile de top ai grupului pentru a dezvolta şi executa strategii care vor contribui la întărirea şi evoluţia activităţilor grupului, la extinderea mărcilor şi la construirea unor noi proiecte", se adaugă în acelaşi comunicat.

James Murdoch, care era responsabilul grupului pentru Europa şi Asia, se va muta la New York, dar îşi va păstra responsabilităţile directe pentru operaţiunile din aceste zone.

El va raporta direct preşedintelui adjunct al consiliului de administraţie şi directorului operaţional Chase Carey şi va colabora strâns cu tatăl său, preşedintele-director general al grupului, Rupert Murdoch.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici