Joe Perry, Aerosmith: Energia din partea voastră de lume este acolo cu un rost - AUDIO

Pe 6 iunie, la Bucureşti are loc evenimentul anului: Concertul “The Hollywood Vampires”. Vor cânta Joe Perry în compania lui Johnny Depp şi Alice Cooper. Mediafax Cultură vă propune mâine, 10 mai, un interviu cu Perry de la Aerosmith, cel care crede în supranatural.

1068 afișări
Imaginea articolului Joe Perry, Aerosmith: Energia din partea voastră de lume este acolo cu un rost - AUDIO

Joe Perry, Aerosmith: Energia din partea voastră a lumii este acolo cu un rost

Ce naiba l-a mânat pe Joe Perry să se implice într-un proiect (şi turneul aferent) numit după fostul ‘drinking club’ din anii ‘70 a lui Alice Cooper din L.A., născut ca tribut adus celor care au plătit preţul exceselor (de la Keith Moon şi John Belushi la Lemmy de la Motörhead)? Veţi citi mâine, 10 mai, în interviul acordat Mediafax Cultură.

Astăzi citiţi un fragment:

"Crede-mă, când voi urca pe scenă iar soarele va fi apus, nu mai vorbesc de Alice sau de un nume de trupă... voi da tot ce pot. Nu ne-am ales un nume doar pentru a atrage publicul ci pentru faptul că, împreună, credem în aceleaşi lucruri. Am citit cărţi, m-am documentat alături de soţia mea ca să aflu cât pot de multe despre subiect...noi doi credem în supranatural, credem în energia dinafara noastrăşi voi cânta gândindu-mă că energia din partea voastră a lumii este acolo pentru un motiv anume.

Asta e partea bună a fi parte dintr-o trupă de Rock, să urci pe o scenă străină simţind o energie pe care n-ai mai întâlnit-o... aşa cum spuneam, fie şi accentul tău este ‘the real thing’, care a fost copiat în filme dar tu îl ai natural.

Strict din punctul meu de vedere, sunt fascinat de această aventură, iar despre ceilalţi pot să spun că sunt suficient de isteţi şi de interesaţi de ce se întâmplăîn jurul lor, altfel nu ar fi ajuns atât de departe în viaţăşi de doritori să intre în contact cu un nou public. Eu abia aştept să fiu acolo şi să mă ridic la înălţimea aşteptărilor publicului. Soţia mea este foarte intuitivăşi sensibilă la orice ‘vibe’ şi datorită ei am fost convins cănu trebuie săîl tratez ca pe un simplu concert ci ca pe o oportunitate, o şansă de a fi acolo."

 

Veţi citi mâine în interviul luat lui Joe Perry de către Ioan Big, în plină noapte de sâmbătă. Cu patimă, l-am descusut despre turneul vampirian din ţara lui Dracula din 6 iunie, despre colecţia sa de peste 500 de chitări, despre albumele sale, întâlnirile lui fundamentale şi filosofia lui de viaţă. Interviul a fost luat prin intermediul Phoenix Entertainment.

Uite cine este Joe Perry? Născut în 1950, are un pedigree artistic memorabil (multiple acceptări în “Hall of Fame”-uri, clasamente prestigioase care îl includ în “Top 100 Greatest Guitarists of All Time”, milioane de discuri vândute, premii Grammy, MTV şi Billboard, o nominalizare la Oscar) care, practic, nu ar mai avea nimic de demonstrat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici