Johann Strauss Ensemble revine în România

Johann Strauss Ensemble revine în România, pentru al patrulea an consecutiv, urmând să susţină, între 8 şi 21 decembrie, un turneu cu spectacolul "Vienna Magic".

143 afișări
Imaginea articolului Johann Strauss Ensemble revine în România

Johann Strauss Ensemble revine în România

Turneul va debuta la Sala Palatului din Bucureşti, pe 8 decembrie, şi va continua la Arad (10 decembrie), Timişoara (11 decembrie), Oradea (12 decembrie), Cluj (13 decembrie), Sibiu (14 decembrie), Târgu Mureş (16 decembrie), Iaşi (19 decembrie) şi Braşov (20 decembrie), au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.

Potrivit acestora, evenimentul se desfăşoară sub înaltul patronaj al ambasadorului Austriei la Bucureşti, Martin Eichtinger.

În cadrul spectacolelor ce urmează să le susţină, Johann Strauss Ensemble va interpreta lucrări compuse de Franz Lehár, Karl Komzak, Julius Fucik, precum şi celebrele teme de Crăciun ale lui Johann Sebastian Bach.

Invitaţi speciali în spectacolul de la Bucureşti vor fi soprana Romana Beutel şi baritonul Michael Havlicek.

Prim-solistul şi dirijorul acestui concert este Russell McGregor.

"România este o ţară foarte dragă sufletului meu. Revin cu plăcere de fiecare dată şi am reuşit să îmi fac zeci de prieteni. Constat că dorinţa pentru cultură este mai mare pe an ce trece, ţara dumneavoastră ajungând un important «consumator cultural». Anul acesta am refuzat un mare turneu în Asia pentru a fi prezent aici. Pentru noi începe să devină o tradiţie turneul de Crăciun din România", a declarat McGregor.

Orchestra Johann Strauss a fost fondată de muzicieni ai Orchestrei Brukner din Linz, în anul 1985.

Biletele pentru spectacolul ce se va desfăşura pe 8 decembrie, la Bucureşti, au fost puse în vânzare şi se găsesc la casa de bilete de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, staţiile de metrou Unirii 1 şi 2, reţeaua magazinelor Diverta, reţeaua Carrefour şi online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, ticketpoint.ro şi bilete.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici