Jude Law se întoarce pe Broadway, după elogiile primite pentru rolul din "Anna Christie"

Actorul Jude Law se va întoarce pe Broadway, scena de teatru newyorkeză, în 2012, după ce a primit elogii din partea presei de specialitate, la reprezentaţiile spectacolului "Anna Christie", la Londra.

140 afișări
Imaginea articolului Jude Law se întoarce pe Broadway, după elogiile primite pentru rolul din "Anna Christie"

Jude Law (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Spectacolul "Anna Christie" a avut premiera în West End, la Londra, luna trecută, şi va fi jucat şi pe Broadway, anul viitor, informează contactmusic.com.

Actorul britanic a finalizat recent filmările pentru "Sherlock Holmes: A Game of Shadows", în regia lui Guy Ritchie şi în care îl are ca partener de distribuţie pe Robert Downey Jr.

Jude Law, în vârstă de 38 de ani, a fost nominalizat la premiul Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la premiul Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain".

În 2009, Jude Law s-a bucurat de succes cu interpretarea lui Hamlet pe Broadway, fiind nominalizat şi la premiile Tony pentru acest rol, precum şi cu primul film din seria "Sherlock Holmes" în care a jucat, regizat de Guy Ritchie, fostul soţ al Madonnei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici