Julie Andrews îşi transformă seria de cărţi pentru copii într-un serial TV animat

Actriţa Julie Andrews, devenită între timp şi scriitoare, a anunţat că va adapta seria sa de cărţi pentru copii "The Very Fairy Princess" într-un serial TV de animaţie.

194 afișări
Imaginea articolului Julie Andrews îşi transformă seria de cărţi pentru copii într-un serial TV animat

Julie Andrews îşi transformă seria de cărţi pentru copii într-un serial TV animat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Julie Andrews, vedeta filmului "Sunetul muzicii", s-a asociat cu fiica ei, Emma Walton Hamilton, pentru a scrie primul volum din seria "The Very Fairy Princess" în 2010. De atunci, acea serie literară a continuat cu alte opt volume. Următorul volum, al nouălea, se va intitula "The Very Fairy Princess: A Spooky, Sparkly Halloween" şi va fi lansat în a doua parte a acestui an, informează contactmusic.com.

Actriţa şi fiica ei vor colabora cu compania Nelvana Enterprises pentru a realiza un serial TV pe baza acestor cărţi, care detaliază aventurile unei fetiţe, Geraldine. Noul serial va fi lansat pe micile ecrane nord-americane în anul 2016.

"Cărţile noastre reprezintă o celebrare a individualităţii. Sperăm să îi încurajăm pe copii să se bucure de pasiunile şi de talentele lor unice - chiar dacă ele sunt diferite de cele ale prietenilor şi membrilor familiilor lor. Nelvana Enterprises reprezintă partenerul perfect pentru a promova mult iubita noastră serie de cărţi «The Very Fairy Princess» în faţa unui public mai larg", a declarat celebra actriţă.

Julie Andrews, în vârstă de 79 de ani, a devenit unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood interpretând roluri memorabile în două musicaluri din anii 1960 - "Mary Poppins" şi "Sunetul muzicii/ The Sound of Music". Alături de Dick Van Dyke, Julie Andrews a interpretat în primul dintre aceste filme celebrul duet "Supercalifragilisticexpialidocious". Andrews este câştigătoare a premiului Oscar pentru rolul din filmul "Mary Poppins" (1964).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici