Juriu de elită la a treia ediţie a Teacher's Film Festival

Maia Morgenstern, Dorotheea Petre şi Marian Crişan se numără printre personalităţile care fac parte din juriul Teacher's Film Festival şi care vor aprecia exerciţiile creative ale filmelor realizate de companii.

31 afișări
Imaginea articolului Juriu de elită la a treia ediţie a Teacher's Film Festival

Juriu de elită la a treia ediţie a Teacher's Film Festival

Din componenţa juriului, care va fi prezidat de criticul de film Irina Margareta Nistor, mai fac parte Dan Chişu, producător de film şi producător al festivalului DaKINO, Dragoş Buhagiar, regizor de platou, Mihaela Rădulescu, producător TV, Sorin Tomescu, membru al UCMR-ADA, actriţa şi regizoarea Tania Filip, Tudor Mircea, regizor de fotografie, şi Venera Arapu, designer de modă.

Teacher's Film Festival este un eveniment dedicat pasionaţilor de film, destinat a fi un exerciţiu de creativitate şi un teambuilding cât mai complex.

Categoriile pentru care participanţii vor fi nominalizaţi sunt:

Cel mai bun film,

Cea mai bună regie,

Cel mai bun actor într-un rol principal,

Cea mai bună actriţă într-un rol principal,

Cel mai bun actor într-un rol secundar,

Cea mai bună actriţă într-un rol secundar,

Cel mai bun scenariu,

Cea mai bună imagine,

Cele mai bune efecte speciale,

Cea mai bună coloană sonoră,

Cea mai bună scenografie,

Cel mai bun decor şi

Cele mai bune costume.

Mediafax, Gazeta Sporturilor, Tabu, Sanoma Hearst, Business Publishing Group, Reader's Digest, Time Out, Maxim, Playboy şi Edipresse sunt instituţiile media care se află printre cele 37 de companii înscrise în competiţie.

Gala de premiere Teacher's Film Festival va avea loc pe 17 noiembrie, la Sala Palatului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici