Jurnaliştii Mediafax Group au participat la campania "Eu scriu, eu vând" - FOTO şi VIDEO

Jurnaliştii trustului Mediafax Group au participat, luni dimineaţă, la o campanie inedită intitulată "Eu scriu, eu vând" - cititorii care au trecut prin trei din cele mai aglomerate zone ale Bucureştiului au putut să-şi cumpere publicaţiile preferate direct de la cei care le scriu.

439 afișări
Imaginea articolului Jurnaliştii Mediafax Group au participat la campania "Eu scriu, eu vând" - FOTO şi VIDEO

Jurnaliştii Mediafax Group au participat la campania "Eu scriu, eu vând" - VIDEO

Cititorii care au trecut prin trei dintre cele mai aglomerate zone ale Bucureştiului - Piaţa Unirii, Piaţa Romană şi Piaţa Charles de Gaulle - au putut să-şi cumpere publicaţiile preferate direct de la cei care le scriu.

GALERIE FOTO

Printre "vânzători" s-au numărat şi Andreea Esca şi Oana Cuzino. Cele două vedete au strigat titlurile zilei alături de redactorii de la Ce se întâmplă, doctore?, The ONE, PRO TV Magazin, ProSport, ProMotor, Ziarul Financiar şi Business Magazin.

Deşi a fost un frig aprig, jurnaliştii îmbrăcaţi în veste roşii şi înarmaţi cu revistele şi ziarele Mediafax Group şi-au vândut produsele mai ceva decât vânzătorii de la chioşcurile de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici