Kanal D nu negociază cu Teo

Postul de televiziune Kanal D anunţă că nu se află în negocieri cu Teo Trandafir şi nici nu are în plan realizarea unor proiecte care să o implice.

36 afișări
Imaginea articolului Kanal D nu negociază cu Teo

Kanal D nu negociază cu Teo (Imagine: Mediafax Foto)

În urma zvonurilor apărute în presă despre posibile negocieri între postul de televiziune Kanal D şi Teo, Kanal D infirmă aceste informaţii şi declară că nu negociază în acest moment nicio colaborare cu Teo sau cu echipa ei de producţie, informează un comunicat al postului.

Postul Prima TV şi vedeta de televiziune Teo Trandafir au decis, de comun acord, să încheie colaborarea, după două sezoane de "Teo Live" şi o campanie de ajutorare a copiilor talentaţi, informează un comunicat al postului.

În urma negocierilor dintre conducerea postului Prima TV şi Teo Trandafir privind continuarea emisiunii "Teo Live" în 2009, ambele părţi au căzut de comun acord asupra încheierii colaborării.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici