KISS va susţine un concert în premieră în România la festivalul Rock The City 2022

  • După aproape trei ani de pauză, festivalul Rock The City va reveni în atenţie anul viitor prin ediţia cu numărul 11.
  • Pe 16 iulie 2022, Rock The City vă prezintă două legende ale muzicii rock – KISS şi WHITESNAKE, ambele aflate în turneul lor de audio.
936 afișări
Imaginea articolului KISS va susţine un concert în premieră în România la festivalul Rock The City 2022

KISS va susţine un concert în premieră în România la festivalul Rock The City 2022

Prezenţa grupului KISS va fi o premieră pentru România şi va fi ultima ocazie să-i vedeţi live sub egida End Of The Road, ce va încheia o carieră de 49 de ani.

Kiss şi-a început activitatea în 1973 la New York, fiind considerat la scurt timp printre cele mai spectaculoase formaţii rock şi, în acelaşi timp, trupa care a revoluţionat conceptul de evenimente rock live. Kiss este una dintre cele mai bine vândute formaţii la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de albume vândute. Mai mult, Kiss este clasat pe primul loc în rândul trupelor americane cu cele mai multe produse discografice placate cu discul de aur, 30 la număr. Dintre albumele lor, 13 au fost placate cu platină, iar trei dintre ele sunt de categorie multi-platinum. Pe 10 aprilie 2014, grupul Kiss a fost inclus în Rock And Roll Hall Of Fame.

Din punct de vedere live, Kiss a creat senzaţii încă din anii 70, fiind grupul care a făcut schimbări majore în conceptul scenic, în cel vizual şi chiar dacă costurile erau extrem de ridicate, totul s-a compensat prin încasări de milioane în urma vânzării de tricouri personalizate, de tot felul de accesorii sub marca Kiss. Prin schimbarea deasă a conceptului vizual pe scenă, a stage set-ului şi a modului de a oferi publicului mereu ceva nou, Kiss a fost întotdeauna un punct de atracţie. Ca să nu mai punem la socoteală măştile şi costumaţiile exentrice, care au definit conceptul vizual Kiss şi care a încântat generaţii de spectatori.

End Of The Road World Tour va fi ultima ocazie să-i vedeţi la lucru pe Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer şi Tommy Thayer, pe scurt, Kiss, grup care a scris istorie în muzica rock şi care a influenţat generaţii de muzicieni atât din punct de vedere muzical, cât şi din punct de vedere vizual. Pe 16 iulie veţi auzi, în sfârşit, în România o listă lungă de hituri care au încântat generaţii de rockeri şi nu vor lipsi I Was Made For Loving You, Detroit Rock City şi Lick It Up printre altele.
 
Alături de Kiss, un alt nume important din istoria muzicii rock îşi va lua la revedere de la publicul român pe 16 iulie 2022 şi este vorba despre WHITESNAKE, care îşi va încheia cariera live după o activitate de 44 de ani, totul sub numele sugestiv The Farewell Tour.

Whitesnake a pornit la drum în 1978 după ce David Coverdale îşi dovedise talentul în faimosul grup Deep Purple. Cu Whitesnake, David Coverdale a scris istorie în zona hard & heavy, vocea sa fiind considerată una dintre cele mai bune în domeniu. Prin cele 13 albume de studio, 9 discuri live şi 9 produse video, Whitesnake a demonstrat că nu există nicio diferenţă între feelingul de studio şi scenă, iar compoziţii precum Here I Go Again, Still Of The Night şi Is This Love au rămas valabile şi-n zilele noastre şi vor fi de auzit pentru ultima oară în România în variantă live în formula David Coverdale (voc), Tommy Aldridge (bat), Reb Beach (chit), Michele Luppi (key), Joel Hoekstra (chit) şi noii veniţi în grup, Dino Jelusick (key, voc) plus prima prezenţă feminină în rândul trupei, Tanya O'Callaghan la bass.

Pe lângă show-urile Kiss şi Whitesnake, Rock The City vă propune o întâlnire şi cu una dintre cele mai apreciate formaţii germane ale momentului, POWERWOLF, care va susţine primul său show în România. Şi-a început activitatea în 2004 şi de la an la an a reuşit să câştige noi adepţi atât prin produsele sale de bună factură în zona power metal, cât şi prin prestaţiile live, unde un punct de atracţie este solistul vocal Attila Dorn.

În vara aceasta, Powerwolf ar fi trebuit să pornească în turneu pentru a prezenta publicului noul album de studio, Call Of The Wild, dar pandemia a oprit totul aşa că în 2022 turneul va fi reluat, iar la Rock The City 2022 nemţii vor putea să prezinte şi publicului român noua sa creaţie, dar şi mai vechile piese de rezistenţă precum Armata Strigoi, Army Of The Night sau Demons Are a Girl's Best Friend printre altele.

Rock The City 2022 se va ţine pe 16 iulie 2022 în parcarea A din complexul Romexpo, evenimentul fiind prezentat de către D&D East Entertainment şi Marcel Avram.

Preţ bilete:

  • Normal circle – 270 RON (preţ promoţional 230 RON primele 2500 de bilete).
  • Golden circle – 440 RON (preţ promoţional 350 RON primele 1000 bilete).
  • Diamond circle – 600 RON
  • Tribună VIP – 700 RON


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici