Lucian Mîndruţă va prezenta viitoarea sa carte, intitulată "Share! ", sâmbătă, la Gaudeamus

Jurnalistul Lucian Mîndruţă va prezenta viitoarea sa carte, intitulată "Share! Cum am învăţat din social media să-i iubesc din nou pe români", în avanpremieră, sâmbătă, de la ora 17.30, la Târgul internaţional de carte Gaudeamus, care se desfăşoară la complexul Romexpo din Bucureşti.

184 afișări
Imaginea articolului Lucian Mîndruţă va prezenta viitoarea sa carte, intitulată "Share! ", sâmbătă, la Gaudeamus

Lucian Mîndruţă (Imagine: Mediafax Foto)

Evenimentul va avea loc la standul editurii Herg Benet din complexul Romexpo, Pavilionul central, numărul 229, nivel 4.50, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Alături de Lucian Mîndruţă, la eveniment va participa ca invitat special scriitorul şi jurnalistul Iulian Tănase.

Cartea va fi disponibilă publicului începând din 10 decembrie.

"Săptămâna trecută, în drum spre Paris, mă gândeam la titluri pentru carte. Şi unul suna cam aşa: «Revolta vine mereu la timp». Nu ştiam atunci că sunt la doar 24 de ore distanţă de ea... Cartea e despre asta, dar şi despre cei patru ani pe care i-am petrecut împreună cu voi pe social media. Despre cum anume ne creăm comunităţile, cum s-au răspândit ideile, despre cine a deschis ferestrele prin care aerul libertăţii din lumea virtuală a devenit furtună în cea reală. Despre asta e vorba în «Share!» Despre viaţa mea pe Facebook, care şi-a regăsit un sens din vieţile altora", spune Lucian Mîndruţă.

Editura Herg Benet a fost fondată în toamna anului 2010. În primii patru ani de existenţă, dedicaţi literaturii române contemporane, şi-a atins obiectivul de a face cunoscute pe piaţa de carte autohtonă voci noi, puternice, inconfundabile, cu o scriitură originală, perfect coordonată cu literatura universală de vârf. Herg Benet a oferit cititorilor bestsellerurile de azi, care vor fi clasicii de mâine, potrivit comunicatului. Treptat, prin apropierea făcută între scriitori şi cititori, au fost înlăturate multe prejudecăţi care sufocau imaginea literaturii produse în România, într-un final ea ajungând să fie privită aşa cum este în realitate: diversă, curajoasă şi vie, potrivit aceluiaşi comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici