Macaulay Culkin şi-a reluat rolul din „Singur acasă", după 28 de ani | VIDEO

Actorul american Macaulay Culkin şi-a reluat rolul Kevin McCallister din seria "Singur acasă", după 28 de ani, de data aceasta pentru o reclamă pentru Google, potrivit The Hollywood Reporter.

2670 afișări
Imaginea articolului Macaulay Culkin şi-a reluat rolul din „Singur acasă", după 28 de ani | VIDEO

Macaulay Culkin şi-a reluat rolul din „Singur acasă", după 28 de ani

Macaulay Culkin, în vârstă de 38 de ani, a interpretat din nou rolul Kevin McCallister într-un video de un minut. Personajul se întoarce în casa copilăriei şi retrăieşte scene cult din film. McCallister este din nou singur acasă, unde a fost uitat de părinţii care au plecat să îşi petreacă Crăciunul în altă parte.

Aproape 30 de ani mai târziu, Macaulay Culkin poate însă conta pe ajutorul Google Assistant pentru a-şi pune în aplicare stratagemele cu ajutorul cărora să scape de hoţi.

"V-aţi întrebat vreodată cum ar arăta Kevin McCallister adult? Nici eu. Dar, dacă sunteţi curioşi, vă sfătuiesc ferm să vă uitaţi la această reclamă", a scris actorul pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter, subliniind că este vorba despre o reclamă.

Publicat miercuri seară, videoclipul a fost vizionat de peste şase milioane de ori în primele 12 ore.

Rolul Kevin McCallister l-a ajutat pe Macauley Culkin să devină vedetă la Hollywood în anii 1990. Interpretând un băiat blond, inventiv şi neastâmpărat, actorul american a captat simpatia multor spectactori care au văzut "Singur acasă", filmul de Crăciun devenit un veritabil fenomen mondial, în care tânărul protagonist, uitat singur acasă timp de o săptămână de familia plecată în vacanţă, reuşeşte să anihileze doi spărgători de locuinţe. Culkin a interpretat acest rol în primele două filme ale seriei "Singur Acasă", lansate în 1990, respectiv 1992. Pentru rolul din primul lungmetraj a fost nominalizat la un premiu Globul de Aur.

Ulterior, însă, Macaulay Culkin a avut parte de o tranziţie extrem de dificilă de la statutul de copil-vedetă la acela de actor adult. După ce a renunţat la actorie în 1994, s-a întors în televiziune cu un rol în serialul "Will and Grace", în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici