Maia Morgenstern, în "Amedeo Modigliani - Un înger cu chipul grav"

Maia Morgenstern, George Ivaşcu, Gabriela Popescu şi Tania Pop se află în distribuţia spectacolului de teatru radiofonic "Amedeo Modigliani - Un înger cu chipul grav", al Teatrului Naţional Radiofonic, ce se va difuza în premieră în 23 octombrie la Radio România Cultural, transmite teatrul.

4 afișări
Imaginea articolului Maia Morgenstern, în "Amedeo Modigliani - Un înger cu chipul grav"

Maia Morgenstern, în "Amedeo Modigliani - Un înger cu chipul grav"

Spectacolul "Amedeo Modigliani – Un înger cu chipul grav", în regia lui Răzvan Popa, este realizat şi prezentat în cadrul proiectului "Biografii, Memorii". Pictorul Modigliani, interpretat de George Ivaşcu, a avut un comportament excentric care i-a eclipsat în anumite momente ale vieţii opera. Maia Morgenstern va juca rolul Giovannei, fiica pictorului, Gabriela Popescu va fi una dintre iubitele lui Modigliani în timp ce Tania Popa va interpreta rolul rusoaicei Anna Akhmatova.

Prima audiţie cu publicul al acestui spectacol, realizat după un scenariu de Sanda şi Vasile Socoliuc, este programată pentru luni la ora 11.00, la barul Hotelului Ramada-Majestic

"Amedeo Modigliani – Un înger cu chipul grav" va fi difuzat în premieră marţi, 23 octombrie, de la ora 19.00, la Radio România Cultural.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici