Maia Morgenstern şi fiica ei Cabiria, într-un spectacol caritabil, la Palatul Copiilor din Bucureşti

Maia Morgenstern şi fiica ei Cabiria vor juca împreună într-un spectacol caritabil dedicat formării profesionale a tinerilor din centrele de plasament din Capitală, "Mazl Tov... And Justice For All!", pe 5 februarie, de la ora 20.00, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti.

631 afișări
Imaginea articolului Maia Morgenstern şi fiica ei Cabiria, într-un spectacol caritabil, la Palatul Copiilor din Bucureşti

Maia Morgenstern şi fiica ei Cabiria, într-un spectacol caritabil, la Palatul Copiilor din Bucureşti (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

"Mazl Tov... And Justice For All!", prezentat de Teatrul Evreiesc de Stat, în parteneriat cu Asociaţia Eduprest - ITC, este o comedie plină de voioşie, presărată cu cântece tradiţionale evreieşti, informează instituţia teatrală.

Spectacolul a participat la nenumărate festivaluri, printre care Festivalul Naţional de Teatru, Festivalul "Bucureştii lui Caragiale" şi Festivalul "VeDeTeatru", iar după trei ani de la premieră, încă se joacă cu casa închisă.

În afară de Maia Morgenstern şi fiica sa, Cabiria Morgenstern, din distribuţie mai fac parte: Nicolae Călugăriţa, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Roxana Guttman, Nicolae Botezatu, Arabela Neazi, Geni Brenda, Veaceslav Grosu şi Cătălin Stelian, acompaniaţi de orchestra Bucharest Klezmer Band. Spectacolul este regizat de Andrei Munteanu.

Evenimentul face parte din proiectul "Schimbă Destine" al Asociaţiei Eduprest - ITC şi are scopul de a colecta fonduri pentru organizarea unor cursuri de formare profesională a tinerilor din centrele de plasament din Bucureşti.

Biletele pot fi cumpărate exclusiv din reţeaua Eventim, de la casa de bilete a Teatrului Evreiesc de Stat sau online, pe site-ul Eventim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici