Mama lui Matthew McConaughey are întâlnire cu tatăl lui Hugh Grant. Cum au ajuns cei doi să se vadă

Mama lui Matthew McConaughey are întâlnire cu tatăl lui Hugh Grant, după ce a fost convinsă de fiu că se potriveşte cu tatăl colegului său de platou din ”Gentlemen”, pelicula lui Guy Ritchie programată să intre în cinematografe, arată contactmusic.net

1441 afișări
Imaginea articolului Mama lui Matthew McConaughey are întâlnire cu tatăl lui Hugh Grant. Cum au ajuns cei doi să se vadă

Mama lui Matthew McConaughey are întâlnire cu tatăl lui Hugh Grant. Cum au ajuns cei doi să se vadă

Cele două vedete şi-au convins părinţii că ar fi cel mai bun lucru dacă s-ar cunoaşte şi şi-ar da o întâlnire romantică. Kay McConaughey şi James Grant au acceptat să verifice impresia copiilor loc care le-au promis că vor simţi că se potrivesc.

Matthew a povestit pentru ”Entertainment Tonight”: ”Tatăl lui are 91 de ani, mama, 88, au o întâlnire”.

”Săptămâna viitoare se vor întâlni şi cred că nu o să-i mai vedem pentru restul nopţii”, a povestit vedeta.

Hugh a completat: ”Le-am făcut lipeala, o să fie fierbinte”.

McConaughey, în vârstă de 50 de ani a glumit că dacă totul merge bine s-ar putea gândi să îşi schimbe cariera. ”Peţitor mă fac. Doar să aibă clienţii peste 85 de ani”.

Cu altă ocazie, actorul a povestit cât de mult îi place mamei sale să viziteze platourile de filmare şi cum îi place să glumească: ”Mereu îmi spune că ar trebui să regacem «Absolventul/ The Graduate» cu ea în rolul jucat de Anne Bancroft şi cu mine în rolul jucat de Dustin Hoffman. Crede că ar fi ceva. E ceva freudian acolo!”, a mărturisit Matthew.

Actorul a împărtăşit de mai multe ori scene legate de mama sa: ”Când am ajuns cunoscut mă trezeam cu ea la interviuri. Nici nu mai era vorba de mine... totul începea să aibă legătură cu ea. I-am spus «Te rog, mama, hai să încercăm să ne descurcăm cu celebritatea asta abia descoperită, ai şi tu un pic grijă, lasă-mă să fiu eu un în faţă”.

La un moment dat, un prieten l-a sunat pe Matthew şi i-a spus să vizioneze o emisiune cu vedete. Când a deschis televizorul şi-a văzut mama arătându-i unui reporter unde a crescut şi camera ”în care Matthew s-a culcat cu prima lui prietenă”.

Fratele mai mare al actorului a afirmat că îl admiră pe Matthew pentru că încearcă să o pună la punct pe mama lor, dar că nimeni nu a reuşit acest lucru vreodată: ”Prietene, faci mari eforturi încercând să o influenţezi pe mama. Eu sunt pe aici de mai multă vreme şi l-am văzut şi pe tata încercânt, nu cred că o schimbi tu...”, i-ar fi spus fratele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici