Marea finală a emisiunii "Românii au talent", lider absolut de audienţă pe toate targeturile - VIDEO

Marea finală a emisiunii "Românii au talent", difuzată luni, între orele 20.28 - 00.34, a fost lider absolut de audienţă pe toate targeturile, Pro TV înregistrând în momentul anunţării câştigătorului o cotă de piaţă de 71,7% pe publicul comercial din mediul urban cu vârste între 18-49 de ani.

358 afișări
Imaginea articolului Marea finală a emisiunii "Românii au talent", lider absolut de audienţă pe toate targeturile - VIDEO

Marea finală a emisiunii "Românii au talent", lider absolut de audienţă pe toate targeturile

Astfel, aproape trei sferturi din publicul comercial din mediul urban care avea televizorul deschis se uita la Pro TV, la emisiunea "Românii au talent", pentru a vedea care este marele câştigător, informează Pro TV.

Pro TV a fost lider absolut de audienţă pe toate targeturile. Audienţa medie înregistrată la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani a fost de 19,6 puncte de rating şi 49,2% cotă de piaţă, meciul de fotbal Steaua - Dinamo difuzat de DigiSport obţinând doar 2,9 puncte de rating şi 7,3% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 s-a situat abia pe locul al patrulea, cu 1,7 puncte de rating şi 4,2% cota de piaţă.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV şi-a păstrat poziţia de lider absolut cu o audienţă medie de 18,4 puncte de rating şi 43,4 cota de piaţă devansând şi de această dată audienţele celorlalte televiziuni, la distanţă foarte mare. Astfel, meciul de fotbal difuzat de DigiSport a obţinut o audienţă de şase ori mai mică, respectiv 3 puncte de rating şi 7% cota de piaţă, în timp ce Antena 1 s-a situat pe poziţia a patra, cu 2,3 puncte de rating şi 5,5 procente.

După 10 ediţii în care concurenţii de la "Românii au talent" au prezentat show-uri care mai de care mai incediare în speranţa că vor câştiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro, luni seară a avut loc marea finală în care publicul a ales marele câştigător. Astfel, în urma voturilor telespectatorilor, cel care s-a situat pe primul loc a fost Adrian Ţuţu, sau aşa cum a fost numit de Andra, "Eminem de România". Piesele sale pline de mesaj au impresionat publicul şi telespectatorii şi au adus numai cuvinte de laudă din partea juriului.

Impresionat şi totodată surprins de decizia publicului, Adrian Ţuţu a rămas fără cuvinte şi a început să tremure în momentul în care şi-a auzit rostit numele. Cu ochii în lacrimi Adrian Ţuţu a mulţumit din suflet tuturor celor care au crezut în el, celor care i-au dat o şansă şi i-au dat votul lor.

Video Stirileprotv.ro

La rândul lui, Narcis Iustin Ianău, marea revelaţie a primului sezon "Românii au talent", a fost considerat de juratul Andi Moisescu "un fenomen venit de nicăieri, dar care poate ajunge oriunde". Narcis a impresionat şi de această dată juriul şi publicul prin prestaţia sa considerată a unui profesionist adevărat. "O pasăre rară", cum a fost numit în filmuleţul de prezentare, Narcis a ridicat sala în picioare şi a stârnit ropote de aplauze.

Un loc pe podium a obţinut şi Dinu Valentin pe care Andra îl consideră deja "un coleg de breaslă" şi cu care şi-ar dori să facă un duet în curând. "Un star adevărat" - cum l-a numit Mihai Petre, capabil să interpreteze orice fel de melodie, Dinu Valentin a impresionat prin timbrul său deosebit.

Rivali pe scenă, dar prieteni în culise, între cei 12 finalişti s-au legat prietenii adevărate ce vor continua şi după finalul acestei emisiuni. Astfel, Adrian Ţuţu şi Narcis Iustin Ianău şi-au propus ca la un moment dat să cânte împreună o melodie în care să îmbine cele două stiluri muzicale caracteristice fiecăruia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici